EN GR
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2105733226

Αντιπροσωπείες

 

H Anagram είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μπαλονιών foil στον κόσμο. Επώνυμα μπαλόνια foil για κάθε περίσταση. Sing –A –Tune, πείτε αυτό που θέλετε με ένα μπαλόνι που τραγουδά. EZ- Fill, μπαλόνια που τα φουσκώνετε εύκολα και είναι φανταστικά δωράκια σε παιδικά πάρτι. Τα Anagram μπαλόνια έχουν τους πιο γνωστούς παιδικούς και εφηβικούς ήρωες. Ατέλειωτα σχέδια, σχήματα, χρώματα, μεγάλα και μικρά μπαλόνια για μικρούς και μεγάλους. Μπαλόνια με μηνύματα για τη γιορτή, τη χαρά, το γάμο, την βάπτιση την αγάπη. Πρωτότυπα σχέδια και κορυφαία ποιότητα που κάνει τα μπαλόνια Anagram να πετούν και να απογειώνουν τη χαρά σας πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα.

 

O ηγετικός κατασκευαστής διακοσμημένων ειδών πάρτι στον κόσμο. Χιλιάδες φανταστικά προϊόντα, διακοσμημένα με λαμπερές ιδέες και συντονισμένα σε εκατοντάδες θέματα, έτοιμα για να οργανώσετε και να απολαύσετε αξέχαστα πάρτι. Όλοι αγαπούμε τα καλά πάρτι και σκοπός της Amscan είναι να ξέρουν οι πελάτες σας ότι αυτό ακριβώς θα βρούν σε σας. Μια εταιρεία με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας και ηγετικής θέσης έχει στη διάθεσή σας όλα αυτά τα θαυμάσια προϊόντα για να καλύψει τις επιθυμίες των πελατών σας.


Η Amscan δεν είναι απλά ο ηγετικός κατασκευαστής ειδών πάρτι στον κόσμο. Γνωρίζει καλά και πώς να τα πουλάει μια και διαθέτει πάνω από χίλια καταστήματα ειδών πάρτι στις Η.Π.Α. Ξέρει από πρώτο χέρι τι χρειάζεται για να είναι κανείς επιτυχημένος στο εμπόριο λιανικής στα είδη πάρτι. Χιλιάδες επιτυχημένα και ποιοτικά προϊόντα για ατελείωτα θεματικά πάρτι. Γέννηση, πρώτα γενέθλια, θέματα για αγόρια, θέματα για κορίτσια, εφηβικά πάρτι, αγάπη, γάμος, γυναικεία βραδιά, ποδόσφαιρο, επέτειος, καλοκαιρινό πάρτι, βραδιά rock… οι καινοτόμες ιδέες για πάρτι στην Amscan δεν τελειώνουν.O ηγετικός κατασκευαστής διακοσμημένων ειδών πάρτι στον κόσμο. Χιλιάδες φανταστικά προϊόντα, διακοσμημένα με λαμπερές ιδέες και συντονισμένα σε εκατοντάδες θέματα, έτοιμα για να οργανώσετε και να απολαύσετε αξέχαστα πάρτι. Όλοι αγαπούμε τα καλά πάρτι και σκοπός της Amscan είναι να ξέρουν οι πελάτες σας ότι αυτό ακριβώς θα βρούν σε σας. Μια εταιρεία με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας και ηγετικής θέσης έχει στη διάθεσή σας όλα αυτά τα θαυμάσια προϊόντα για να καλύψει τις επιθυμίες των πελατών σας.

Τα πιο ποιοτικά μπαλόνια στον κόσμο και η πιο πρωτοποριακή επαγγελματική εκπαίδευση.

Η εταιρεία Pioneer κατασκευάζει τα μπαλόνια Qualatex, τα απολύτως καλύτερα μπαλόνια στον κόσμο. Οι περισσότεροι και καλύτεροι επαγγελματίες διεθνώς, χρησιμοποιούν τα μπαλόνια Qualatex. Η ποιοτική τους ανωτερότητα αναδεικνύει την επαγγελματική διακόσμηση, την κάνει να ξεχωρίζει και φέρνει την αναγνώριση και το κέρδος στον δημιουργό της. Κανένας άλλος προμηθευτής δεν παρέχει τόσο μεγάλη γκάμα καλά συνδυασμένων προϊόντων ειδικά διαμορφωμένων για τις ανάγκες της αγοράς διακόσμησης και δώρων. Η Pioneer, έχοντας ηγετική θέση και στην εκπαίδευση, στηρίζει σφαιρικά τον επαγγελματία . Το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό της πρόγραμμα The Qualatex Event, εφοδιάζει με την απαραίτητη γνώση που συνδυασμένη με τα άριστα μπαλόνια Qualatex, οδηγεί εσάς και την επιχείρησή σας στην επιτυχία και την κερδοφορία.

Τα μπαλόνια Qualatex από φυσικό λάστιχο υπερέχουν σε ποιότητα και σχέδια εδώ και ογδόντα χρόνια. Αυτά έδωσαν τη φήμη της άριστης στην εταιρεία. Είναι τα κλασικά και ασυναγώνιστα μπαλόνια με μια τεράστια ποικιλία έντονων χρωμάτων και με υπέροχες εκτυπώσεις. Στη συνέχεια ήλθαν τα Microfoil μπαλόνια, πάντα άριστης ποιότητας, που πρόσφατα πάλι πρωτοπορούν καταργώντας τη «ραφή». Τα τελευταία χρόνια, η εντυπωσιακή ανακάλυψη των Qualatex Bubbles έφερε μια επαναστατική πρόοδο στη αγορά των μπαλονιών. Έχει δημιουργήσει μια τελείως καινούργια κατηγορία μπαλονιών. Τα Bubbles έχουν εξαιρετική αντοχή και την καταπληκτική ιδιότητα να πετούν για πάνω από τέσσερις εβδομάδες, φουσκωμένα με ήλιον. Η γκάμα τους εμπλουτίζεται συνέχεια με όλους τους ήρωες της Disney και με όλα τα θέματα των κλασικών κατηγοριών.