ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ EVERTS!! Καλοκαιρινές διακοπές 03 - 25 /08 /24. ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ EVERTS!!
3
EN GR
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2105733226

LionBalloons

Κατασκευαστές και επίσημοι αντιπρόσωποι.

Ένας κόσμος χαράς, διασκέδασης και κεφιού. Χιλιάδες μπαλόνια και είδη πάρτι για κάθε περίσταση. Ειδικές εκτυπώσεις, αξεσουάρ, κορυφαία εκπαίδευση και υποστήριξη.

Συνεχώς εδώ και πάνω από μισό αιώνα, τα μπαλόνια Lion είναι η πρώτη και καλύτερη επιλογή σας. Γενιές Ελλήνων μεγάλωσαν παίζοντας με τα μπαλόνια μας. Στόλισαν τα πάρτι τους, το γαμήλιο τραπέζι, τη βάπτιση των παιδιών τους, την εταιρική εκδήλωση.

Με έμφαση στην εγγυημένη ποιότητα, προσαρμογή στις νέες τάσεις και επιθυμίες των καταναλωτών, και σεβασμό στις επαγγελματικές σας ανάγκες, η Lion Balloons & Party έχει αναγνωρισθεί για την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία της.

Συνεχής προσπάθεια, επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, εκσυγχρονισμός του παραγωγικού μας εξοπλισμού και πολύ δουλειά με κέφι, μας διατηρούν στην κορυφή του ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στα μπαλόνια και στα είδη πάρτι αναγνωρίζουν τις προσπάθειές μας. Από το 1992 αντιπροσωπεύουμε επίσημα την Latex Occidental, τη μεγαλύτερη βιομηχανία μπαλονιών στον κόσμο. Από το 2006 αντιπροσωπεύουμε επίσημα τα μπαλόνια Qualatex, τα πιο ποιοτικά μπαλόνια στον κόσμο και προσφέρουμε το επαγγελματικό εκπαιδευτικό της πρόγραμμα . Από το 2007 είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι της AmscanAnagram, της μεγαλύτερης εταιρείας με είδη πάρτι και μπαλόνια foil στον κόσμο.

Οι σημερινές προκλήσεις είναι οι δυναμικότερες των τελευταίων δεκαετιών. Τα μπαλόνια και τα είδη πάρτι εξελίσσονται συνέχεια. Ίδιος όμως παραμένει ο στόχος μας να εξυπηρετούμε υπεύθυνα και με σοβαρότητα τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Περισσότερα
ΦΙΛΤΡΑ
Εταιρία
Περίσταση
    Προβολή όλων (12)
Ασορτί Χρώματα
Standard - Fashion - Jewel Χρώματα
    Προβολή όλων (14)
Μεταλλικά Χρώματα
    Προβολή όλων (13)
Chrome Χρώματα
Θέμα
Μέγεθος
    Προβολή όλων (11)
Σχήμα